Rigtig hundemad frost | De Kære Dyr, Falsters Kattepension

Rigtig hundemad frost

Det er ikke svært at fodre med råt kød! Det kan virke uoverskueligt med alle de løftede fingre om "husk at variere", "og pas nu på ikke at glemme..."

Lad dig ikke skræmme; det er ikke sværere end at huske din egen mad. Vi er blevet betroet at opfostre vores egne børn; skulle vi så ikke også kunne klare at fodre vores hunde?
Din forhandler af RigtigHundemad vil vejlede dig, så du får det, der er rigtigt for dig og din hund med hjem. Husk at der er ikke nogen tilberedning med RigtigHundemad, alt serveres råt!

Nemt - lækkert - sikkert - sundt!

                                                                BEMÆRK-------BEMÆRK-------BEMÆRK

Når man bestiller frost kan det ikke sendes med andre varer. Ved bestilling af frost skal du altid vælge hvor mange kg du ønsker og derefter skal du putte den ønskede frostkasse i " kurven" . Det er meget vigtigt at frostkassen er fyldt med det den kan rumme når den sendes med fragtmand. Du kan minimum bestille 8 kg eller 14-16 kg af gangen. Det er hvad der kan være i alt efter hvilken frostkasse du bestiller. Hvis ikke det antal kg du har bestilt stemmer overens, vil vi i samråd med dig ændre på din ordre for at få det til at stemme. For at gøre det nemmere for dig, har vi valgt at lave nogle færdigpakket flamingokasser som bliver leveret lige til din dør!  Frost sendes kun mandag-tirdag eller onsdag. BEMÆRK at frost sendes kun som privatlevering ml 8-16.00 og dette koster kr. 25,-, på dit eget ansvar.
STORKØBSRABAT KUN VED KØB I FYSISK BUTIK OG IKKE ONLINEKØB.(skyldes stigende tranportomk.)

Ved køb i fysisk butik over 10 kg får man 5% rabat og ved køb over 15 Kg. får man 10 % rabat. Disse rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner !!

Vi leverer Rigtig Hundemad ud i vores nærområde. Ring på tlf. 54 44 15 40 og hør nærmere om dine muligheder.

 

Rigtig hundemad frost